RÓLUNK

Paczolay Csaba vagyok, katonai jármű gyűjtő.

Gyermekkorom óta érdekelnek az autók, különösen a katonai járművek. Édesapámmal sok időt töltöttem, s gyakran jártuk az erdőt egy katonai G Mercédesszel. Ekkor kezdődött a katonai autók iránti rajongásom.

2004-ben, 14 éves koromban vásároltam meg első Uaz teherautómat a Magyar Honvédségtől. Két évvel később egy Ural 375, majd egy megkímélt, szép állapotú Gaz 66-os teherautó tulajdonosa lettem. 2011-ben tovább bővült gyűjteményem egy ZIL 131-es autóval, majd megvásároltam egy lakóautónak kialakított Ural 4320-as V8 diesel teherautót.

Legnagyobb büszkeségem a Kraz 260 V8 turbo diesel tehereautó, melyből magánkézben csak ez az egy autó van Magyarországon.

2022-ben egy Ural 375 üzemanyagszállító autó is birtokomba került.

Gyűjteményem folyamatosan bővül.

A birtokomban lévő járművek megfelelnek a Magyarországon előírt műszaki feltételeknek. Autóim külső-belső felújításon estek át, ezzel is fokozva a látványt és a kényelmet.

A gépjárművek mellett hatástalanított fegyverekkel és egyenruhákkal is várom kedves látogatóimat!

A katonai teherautók Ürgevárpusztán, Tolna vármegyében, Szakály község külterületén találhatók a Tolnai-dombság szívében, erdőkkel, mezőkkel és szántókkal borított területen. Az ide látogatók élvezhetik a természet nyújtotta békét, s a környező dombságok látványa lélegzetelállító. Ebben a nyugodt, csendes környezetben várom vendégeimet.


vissza